fredag 31. august 2012

E EG MER ENN GJENNOMSNITTET OPPTATT AV UTSEENDET?

-Eg fikk i hvertfall granatsjokk da eg så meg i speilet, da eg kom hem fra den snille, men bestemte doktordamen. Nå har eg et utseende som sannsynligvis bare matmor elsker. Kanskje eg endelig blir gatas skrekk ?
I hverfall skrekkelig nok til å jage den halvgale, loppebefengte, urinerende, halvgamle gaupetigeren av en bakgårdskatt som har skambitt meg til det ugjennkjennelige... Selv om eg ennå var i drømmeland da matmor kom for å plukke meg opp, ble eg litt redd da hon nesten gikk baklengst ut igjennom døren da hon såg kordan eg så ut. Ville hon ikkje at eg skulle være med hon hem igjen ? Var eg blitt så avskyelig at hon ikkje orket å ha meg mer ? Nå skal hon visst på SPA eller nokke i helgen bare for å chille seg helt ner igjen. Eg har hørt rykter om at det skal bli behandling både på overflaten og underflaten... Det e visst flere folk, som skal kose med både hon og ni andre skjønne damer som og trenger nedchilling! De var her flesteparten hin kvelden. Innimellom kaklingen hørte eg nok at de gledet seg veldig. De kunne nesten ikkje vente til å bli knadd og skrapet på! Eller va det skrubbet de sa?
Og så skal de ta behandling i ansiktet! I ansiktet ? Frivillig ? Her lå eg hos doktordamen i dag å roet kroppen helt ner. Så kommer damen med en svær, grinete, maskin og snaier av meg halve ansiktet! Det var rett før både snuten og ene øret røk med. Og det der skal damene gjøre frivillig ? Ja, for eg hørte at et par av de ville ta pelsen i ansiktet! Ja når de først va der likevel. Og hon ene sier at hon skal ta butinox i fjeset. Skulle tatt seg ut om eg begynte å male meg i hele trynet med butinoxen!
Nei takke meg til å ligge her å se stokkrosene gro! Hon sprøytet meg doktordamen i dag. Det gjorde ganske ondt, men etterpå ble det litt godt igjen. Det va altså først når låg i buret i bilen hem igjen, at eg kom til å se meg sjøl i speilet. Matmor orket det nesten ikkje; men hun fikk tatt noen bilder av meg. Det var bare det at de var nokså skumle. Så skumle at hon ikkje fikk lastet de opp..... Derfor ligger eg her å bare ser fin ut. Og passer på villaen. Til de SPAR hon hem igjen...

2 kommentarer:

Ranten sa...

Hærlig beskrivelse! Er du spadd hem igjen no då?! Vi tok til oss en katt som kom rekende. Han var skikkleig flokete så det ble tur til dyrelegen med full barbering av bakre del av kroppen (med unntak av halen..) samt fjerning av bjellene.. Katten, som var vant til å reke var ikke å holde i hus mere enn ett døgn. Da for han på dør og kom til bake etter et døgn. Da var han helt lyserød pga solbrendthet. Nå snakker vi bilder som ikke egner seg for offentligheten.. God helg! Håper du ikke får SPAder :)

nefertiti sa...

Den skamklipte vet i alle fall hva han vil ... Da vikarierende matmor var litt sen med å komme med oppvartningen i dag, tok han med seg lillebroren og gikk og hentet henne.
Ikke verst!
PS: tok med meg saksen, og delte opp noen slimete brune på veien bort. Det var ingen koselig SPAsertur.