torsdag 26. april 2012

Lei av å lete etter gode hagehansker?

Vel. Da bør du gjøre slik som meg!
Ta i bruk de italienske kalveskinns-hanskene som du så sjelden bruker. Tross alt; etterhvert blir haging mye mer viktig, enn det å ha fine hansker liggende ubrukt i skuffen... Har aldri angret:-)

5 kommentarer:

Marias Teater sa...

Jeg er så absolutt enig med deg - jeg er en idiot som brukte min kjæres arbeidshandsker, som detter av hele tiden. Nå går jeg øyeblikk over til mine røde, ubrukte skinnhandsker. Og den rosa timen under er bare helt, helt skjønn!

Tullik sa...

Heisan.
Gode arbeidshansker er eit evig dilemma. Har fleire sorter, nokon med plass til ullhansker inni....Røde kalveskinnshansker har eg ikkje på lur men synest absolutt det er vel verdt å bruka dei i hagen.
Ha det godt.

Inger Marie sa...

Ja du sier noe..jeg var ute og lette her en dag...utrolig dårlig..så de fra ifjor får duge litt til:))

Ranten sa...

Jeg kjente at jeg ble veldig inspirert. Her er det bare å finne fram de lekre røde laaange hanskene med en flott skinnkant :)
Det gjelder å ha klare prioriteringer!

Mathildes Eden sa...

Her tok det litt av med lekkert hanskebruk:-) Men det skal sies som sant; jeg har alltid lett etter hagehansker som sitter ordentlig, som lar deg jobbe med fine detaljer samtidig som de er solide og sitter godt på hånden når du skal kjøre et godt trilllebår-lass. Og de er fremdeles ganske behagelige, selv om de blir våte. Og de skjermer deg for rosetornene! Finn frem de beste skinnhanskene, alle dere hagevenner!